Invitatii Scroll
nunta, botez, evenimente

021.352.1469 0723.278.213

Confidentialitate si prelucrarea datelor personale

T Advertising nu transmite datele cu caracter personal ale utilizatorilor prezentului site catre alte persoane. Datele cu caracter personal pot fi folosite in scopul informarii clientilor cu privire la functionarea site-ului si ofertele companiei.

T Advertising respecta toate prevederile legale in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC T Advertising SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. SC T Advertising SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. _____.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente prezentate pe site-ul www.invitatii-scroll.ro.

Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa T Advertising. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

platiti cu: Visa Mastercard MobilPay PayPal livram prin: Posta Romana Fan Courier urmeaza-ne pe: Follow us on Facebook