Invitatii Scroll
nunta, botez, evenimente

021.352.1469 0723.278.213

Livrarea comenzilor

Expedierea produselor se face in aproximativ 3 pana la 7 zile lucratoare* de la confirmarea platii, in functie de volumul comenzii. Pentru livrare puteti opta pentru una din modalitatile prezentate in continuare.

Gratuit, prin CN Posta Romana SA

Livrarea se realizeaza prin colet postal folosind serviciile CN Posta Romana SA. Coletul ajunge la dumneavoastra in 2-3 zile lucratoare de la data depunetii coletului.

Curierat Rapid

T Advertising foloseste serviciile FAN Courier pentru livrarea rapida a coletelor. Pentru aceasta optiune pretul transportului este suportat de client iar plata se face in momentul ridicarii coletului. Pentru a calcula tariful accesati pagina FAN Courier.

Ridicarea personala

Puteti ridica produsele, personal, de la sediul nostru din Str. Vladislav Voievod nr. 20-22, sector 2, Bucuresti. Pentru detalii despre modul in care puteti ajunge la noi consultati harta aflata in pagina de contact.

* Ne rezervam dreptul de a modifica termenul de livrare in functie de volumul comenzii. Daca este cazul, veti primi detalii privind acest termen in momentul confirmarii comenzii.
platiti cu: Visa Mastercard MobilPay PayPal livram prin: Posta Romana Fan Courier urmeaza-ne pe: Follow us on Facebook