Invitatii Scroll
nunta, botez, evenimente

021.352.1469 0723.278.213

Cum comand online

Puteti comanda direct online, pe site. Urmati pasii de mai jos pentru a plasa cu succes o comanda.

1. Alegerea produsului dorit

Navigati pe site, selectand categoria de care sunteti interesat. Folositi link-ul "Detalii produs" pentru a afla mai multe informatii despre produsul respectiv, cum ar fi de exemplu materialul din care este confectionat si eventualul discount pe care il puteti obtine in functie de cantitatea comandata.
Dati click pe imaginea produsului pentru a vedea o reprezentare marita, cu mai multe detalii vizuale. Daca doriti mai multe informatii despre un produs apasati link-ul "Cere informatii" pentru a afla cum puteti realiza acest lucru.
Atunci cand v-ati hotarat asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati apasati link-ul "Calculeaza costuri si comanda online" pentru a trece la personalizarea produsului si a plasa comanda.

2. Personalizarea produsului

Primul pas pentru a personaliza si a plasa o comanda este sa alegeti numarul de bucati. Dupa ce v-ati hotarat asupra acestui aspect puteti trece la personalizarea textului. Puteti alege un text predefinit creat de noi, pe care puteti sa il personalizati cu numele dumneavoastra, sau puteti sa compuneti propriul text.
Acum, ca v-ati hotarat si asupra textului, folosind campurile pentru Culoare si Font. Schimbati aceste setari pana cand veti fi multumit de rezultatul afisat de imaginea aflata sub aceste doua campuri. Atentie! Atunci cand selectati culoarea textului tineti cont de culoarea de fundal a invitatiei. Evitati combinatii fara contrast pentru un rezultat bun.
Odata introduse aceste date apasati pe butonul "Continua".

3. Date de contact si livrare

Puteti plasa comanda ca persoana fizica sau ca persoana juridica (companie). Completati in formular, cat mai detaliat, datele de contact si adresa de livrare. Toate campurile, cu exceptia "Cod postal" si "Observatii" sunt obligatorii.
Daca doriti sa atasati comenzii dumneavoastra un comentariu sau observatie va rugam sa completati aceste detalii in campul "Observatii". Pentru a afla codul dumneavoastra postal accesati pagina Postei Romane.
Odata introduse aceste date apasati pe butonul "Continua".

4. Verificarea datelor introduse

Inainte de a finaliza plasarea comenzii este nesar sa verificati datele introduse anterior. Daca observati orice eroare in aceste date va rugam sa folositi butonul "Back" ("Inapoi") al browser-ului dumneavoastra.
De asemeni, va rugam sa cititi Termenii si conditiile de utilizare si Politica de confidentialitate a site-ului nostru. Aceste documente au valoare contractuala si trebuie acceptate pentru a folosi site-ul si a putea plasa comenzi.
Odata datele introduse verificate si dupa ce ati citit documentele specificate, bifati casuta corespunzatoare si apasati butonul "Finalizare comanda".

5. Confirmarea comenzii

Dupa ce ati apasat butonul "Finalizeaza Comanda" veti fi redirectionat catre pagina de confirmare. In cazul in care ati optat pentru plata online a comenzii dumneavoastra, aceasta pagina va contine butonul care va permite sa realizati acest lucru. In cateva minute, veti primi pe email la adresa specificata, detaliile comenzii dumneavoastra. Daca ati optat pentru plata online mesajul va contine si butonul care va permite sa realizati acest lucru; folositi acest buton doar in cazul in care nu ati facut plata folosind butonul din pagina de confirmare.
De asemeni in maxim 24 de ore, in zilele lucratoare, veti primi un e-mail cu factura proforma corespunzatoare comenzii (in cazul in care nu ati optat si nu ati realizat plata online), precum si o reprezentare grafica a produsului dumneavoastra.
Durata de executie a comenzii este de 3 pana la 7 zile lucratoare de la confirmarea platii, in functie de volumul comenzii. Anumite produse vin partial asamblate. Asamblarea finala a acestor produse intra in atributia clientului.

platiti cu: Visa Mastercard MobilPay PayPal livram prin: Posta Romana Fan Courier urmeaza-ne pe: Follow us on Facebook